Op zoek naar een locatie om een fiets te huren voor een dag fietsen in de Biesbosch? De Rooij Tweewielers is gevestigd in Dordrecht en het ideale vertrekpunt voor de mooiste routes. 

 

Stadsfiets & elektrische fiets huren

 

Of je nu een dag, of een hele week gaat fietsen, je wilt graag een comfortabele en stevige fiets om met een fijn gevoel op pad te gaan. De Rooij Tweewielers heeft twee type fietsen beschikbaar: de Batavus Mambo stadsfiets en een elektrische fiets van Gazelle. Twee favorieten van De Rooij, want ze zijn beide heel geschikt om het prachtige landschap van De Biesbosch te ontdekken.

 

Fiets huren: hoe gaat het in zijn werk?

 

Een fiets huren in de Biesbosch gaat heel gemakkelijk. Met onze online reserveringstool zie je direct of jouw favoriete fiets nog beschikbaar is op jullie gewenste dag. Kies hieronder jouw favoriete fiets, selecteer jouw lengte en de gewenste ophaal- en terugbreng datum. Nog iets extra’s nodig, zoals een fietstas of een kinderzitje? Ook dat reserveer je direct online. Het afhalen van de fiets kan van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9:00 uur en terugbrengen tot 17:30 uur. Betalen doe je tijdens het online reserveren en wij zorgen dat de fietsen op de afgesproken tijd voor jullie gereed staan, zodat jullie meteen op pad kunnen!

 

Online reserveren kan tot één dag voor vertrek. Voor vandaag reserveren of heb je nog een vraag? Bel ons of stuur een mail, we helpen je graag! 


Stadsfietsen


Luxe Batavus Mambo Stadsfiets met 7 versnellingen!

Luxe Batavus Mambo Stadsfiets met 7 versnellingen!

1 Dag 17,50
5 Dagen 82,50
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina


Wij hebben ervoor gekozen om luxe huurfietsen in te zetten om het beste uit uw dag te halen, zo beschikt deze Batavus Mambo stadsfiets over vering voor een optimaal comfort, dynamo verlichting zodat u ook in het donker duidelijk zichtbaar bent en uiteraard 7 versnellingen!E-Bikes


Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor en een bereik tot wel 150km!

Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor en een bereik tot wel 150km!

1 Dag 30,-
5 dagen 140,-
* meer periodes beschikbaar op de bestelpagina


Wij hebben ervoor gekozen om luxe huurfietsen in te zetten om het beste uit uw dag te halen, zo beschikt deze elektrische fiets over een Bosch middenmotor voor een maximale ondersteuning met een bereik tot wel 150km!